Title Image

Holzbau

Sicrie și produse funerare, la prețuri accesibile

20 ani de experiență

Activitatea firmei Holzbau Import Export SRL a început în anul 2003, în comuna Aita-Mare, din județul Covasna. În prezent, suntem unul dintre cei mai mari producători de sicrie și produse funerare din țară, însă răspundem cu promptitudine și cerințelor din străinătate.

Calitate înaltă a produselor

Tehnologii de ultimă generație

Prețuri accesibile

Design modern 0
Materiale de calitate 0
Promptitudine 0
Profesionalism 0

Despre noi

Acum 18 ani am început cu producția de sicrie și produse funerare, iar astăzi ne putem lăuda cu o gamă diversă, care răspunde tuturor cerințelor existe pe piață. Ne-am adaptat în mod constant la nevoile clienților, am investit în tehnologii moderne care să ne ajute să lucrăm mai eficient și să obținem produse cu o calitate din ce în ce mai ridicată. Asta nu înseamnă că am crescut proporțional și prețurile – ne-am dorit să menținem un raport calitate-preț corect, care să mulțumească toate părțile implicate.

Misiunea noastră este să oferim în continuare produse ce depășesc așteptările clienților și să încheiem parteneriate de lungă durată, bazate pe seriozitate, profesionalism și promptitudine.

Clienții noștri s-au transformat în parteneri de lungă durată pentru că întotdeauna am găsit soluții la problemele cu care se confruntau și am făcut asta într-un mod eficient și rapid. Promptitudinea este un pilon important al activității noastre. Știm că uneori firmele de pompe funebre sunt într-o luptă contra cronometru și am făcut tot ce ne-a stat în putință pentru a oferi suport în orice situație. Găsim soluții eficiente de transport indiferent de comanda plasată

Transparență în comunicarea cu clienții

Promptitudine în rezolvarea solicitărilor

Seriozitate în tratarea cererilor

Încă de la bun început ne-am dorit să diversificăm constant gama de produse. Echipa noastră este atentă la tendințele moderne, la cerințele de pe piață și le integrează în design-ul și structura produselor. Chiar și într-un domeniu atât de sumbru, există nevoie de diversitate. Gama noastră de produse se adresează atât clienților care sunt în căutarea unor produse accesibile bugetelor mai mici, cât și clienților care vor produse de lux.

Sicrie din lemn de brad, stejar și fag

Gamă variată de nuanțe și culori

Dimensiuni variate, standard sau pe comandă

Calitatea este elementul de la care nu facem rabat niciodată. Chiar și în cazuri sicrielor sau produselor funerare cu un preț mai mic, calitatea este garantată. Faptul că firma noastră se ocupă de întreg procesul de producție, de la exploatarea și debitarea lemnului, până la fabricarea produselor, ne oferă posibilitatea de a asigura un preț accesibil. Toate produsele noastre se ridică la nivelul standardelor de calitate europene.

Atenție la detalii în procesul de producție

Tehnologii moderne folosite în producție

Raport calitate-preț excelent

Open chat
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?
Call Now Button